Uppe på Åreskutan!

Det har blivit torsdag och för första gången öser regnet ner utanför. Vi har en kort utflykt planerad för dagen men ett av barnen är hängigt och frågan är om det blir en vila inomhus några timmar istället. I eftermiddag har jag slagit till på en tid hos en lokal frisör för att färska upp det här barret som är långt ifrån optimalt just nu. Om det blir bra? Vi håller tummarna. Sist jag var hos frisör gick jag därifrån och grät eftersom slutresultatet var alldeles för likt en gammal tant.

Igår däremot var vi uppe på Åreskutan och jag vill bjuda på några bilder därifrån. Det kommer mer helt klart, men alltså – utsikten är ju fenomenal! 27072016-IMG_2530 27072016-IMG_2549 27072016-IMG_2553Imorgon har vi en fartfylld aktivitet inbokad för hela familjen, jag hoppas den blir precis så bra som vi tänkt oss. Allra mest hoppas jag att vädret inte fortsätter i samma stil som just nu. För det vore ju ganska tråkigt. Speciellt för den i familjen som faktiskt inte äger regnkläder. Eller stövlar.

2 Comments Add yours

 1. Vad härligt det ser ut! Och fartfylld aktivitet låter spännande! Hälsningar från Polen! (Här har också blivit lite fartfyllda aktiviteter, tror att Peter kommer skriva om det imorgon under vår “Happy Friday” ;))

  Like

  1. Ämma says:

   Ser fram emot att läsa ikapp hos er om Polen när jag är tillbaka vid datorn!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.