Vart ska man ens börja?

on

Hej hörrni! Sommaren har snart gått och bloggen har legat i någon slags dvala. Resedvala kanske? För vi har ju konstant varit på resande fot sen dess jag gick på semester för fyra veckor sen. Och nog är det svårt, för jag har faktiskt kört en dator-detox å det grövsta. Det vill säga, idag är första dagen (bortsett från ett grovjobb i Åre när jag rensade 900 bilder) jag har den uppe på en månad. En månad! Det är så himla stort. Om jag saknat den? Njae. inte enormt. Men ändå jo, såklart. Man är ju rätt van vid sin dator.

Och telefon. Jag är helt enkelt inte typen som egentligen gillar att surfa med telefon. För det första älskar jag kommentarer, lämnar gärna. Men aldrig från telefon. Så himla dumt, för nu blir det ju med andra ord verkligen noll. Men bekvämt ja. Fast, i höst kommer jag behöva begränsa mig vad gäller telefonen också. Jisses vad den sitter fast i handen ibland? I alla fall, vi har befunnit oss rätt mycket utan vettig täckning så uppdateringarna här har inte direkt varit prioriterade. Bloggen har återigen gått in i sitt jag-tänker-bråka-om-allt-mode bakom spakarna som jag inte kände för att ta itu med.

Men nu närmar vi oss snart slutet på den här semestern, vi är i Nora just nu och har en tripp till Göteborg planerad från på torsdag. Därefter kommer vi troligen återvända till Stockholm för den här gången. Om det inte av något mirakel ramlar ner en sista minuten resa åt mig och tjejerna bara sådär. Med tanke på läget i Turkiet är det dock rätt otroligt, men hoppet är det sista som lämnar en. För sol och bad? Inte en enda dag. Vi verkar vara experter på att befinna oss på ställen där vädret är bra, men inte bra nog. Eller ja, som i Jämtland där det oavsett inte är badbart. Men vi har haft det toppen och hoppas få fortsätta ha det så även sista delen av den här resan och semestern!

Och snart kommer bloggen bli överfull av resor och berättelser från de gångna veckorna. Så himla härligt!
Vad har ni för er? 05072016-IMG_1662 05072016-IMG_1673 05072016-IMG_1700Det närmaste de här barnen kommit till bad den här sommaren. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.