Nej men hej Mallorca!

I söndags kväll landade vi här på Mallorca. Eller sa jag kväll? Natt var det faktiskt nästan, men i alla fall. Vi kom hit från Landvetter, vår första resa därifrån och satte oss i en ganska sunkig Boeing 767 opererad av Fritidsresor. Resan var en spontanare, det är vår sista lediga vecka och vi kände att solsken och strandhäng inte riktigt är något vi ägnat oss åt hittills.

Så hej Palma! Fast trots att vi tog några flygstolar av Fritidsresor är det här inte den typiska charterresan, eller någon charter överhuvudtaget faktiskt (barnen undrade vad samtliga höll på med när de klappade händer åt piloten efter landning). Vi bor nämligen i en lägenhet mitt i gamla stan i Palma. Den hyr vi av en privatperson som såg min efterlysning i en grupp på FB för “Vi som gillar att resa”. En fullträff skulle man kunna säga, för inte nog med att lägenheten är vansinnigt fin, den kommer nämligen med en takterrass också. Och inte vilken takterrass som helst, utan en med fantastisk utsikt över både bukten och hela vägen bort till katedralen (La Seu). Kan ni tänka er så himla fint?

IMG_5883 IMG_5894Så, vi tänkte glida runt lite här kring Palma några dagar till. Njuta av livet och helt enkelt bara insupa atmosfär de sista dagarna på det här sommarlovet. Spanien alltså, det är något väldigt speciellt med mig och det här landet helt klart.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.