På en takterrass i Palma de Mallorca

Jag är hela tiden på väg att säga att vi bara har en dag kvar här, men det stämmer inte riktigt. Nej, vi åker ju hem efter 23 på söndag så vi har helt klart två hela dagar kvar. Det är bara att vi inte ska sova här mer än två nätter till. Hemresan blir därmed nattetid och barnen har lovat att de ska sova på flygplanet. För det ska jag göra. Hoppas jag verkligen.

Sanningen är den att vår hemresa är något krånglig. Men det är sånt man får ta när man har skoj tänker jag, så jag är inte sådär jättebitter egentligen över att få vänta flera timmar mitt i natten på transport. För det känns ändå okej. Fråga mig däremot på måndag hur bra idé jag tyckte att det är. När tåget anländer Stockholm C 08.40 och jag ska börja jobba kl 09. Men det är en annan historia.

IMG_5951 IMG_5976 IMG_6046

Just nu hänger vi på vår takterass här i Palma, njuter av de sista ljuset för dagen och av utsikten över både gamla stan samt havet. Barnen är dessutom fascinerade över att de kan få se planen starta och landa så pass nära. Snacka om fullträff det här ändå, att hyra en lägenhet bara sådär och hamna här. Annars blir det tidig kväll, de små har några timmar att ta igen och jag är helt ärligt rätt trött jag också efter många långa timmar på stranden med dessa galningar.

7 Comments Add yours

 1. Alltså. Vi gillar takterasser! Se takåsar så långt ögat når, det är sinnesfrid! 🙂

  Like

  1. Ämma says:

   Älskar takterrasser! Älskar just denna takterrass.

   Like

 2. Cathinka says:

  Hur gick det på jobbet idag? Lite tungt;) Fina bilder! (Safari)

  Like

  1. Ämma says:

   Något motigt att få allt vettigt gjort ja, helt klart! 🙂

   Like

 3. Men alltså, åh! Takterrass och Palma, vilken kombination! Längtar tillbaka. Underbara bilder, Ämma! Hoppas hemresan går bra. och ha en fin helg!

  Like

 4. Hoppas hemresan gick bra.
  Underbart med takterrasser. 🙂

  Like

  1. Ämma says:

   Tack, det var mer än två månader sen då vi är hemma sen länge! 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.