Home Sweet Home

Home Sweet Home! 


Klockan var en bit innan 03 när vi landade inatt på Landvetter efter en väldigt smidig flygtur. Flyget var visserligen försenat i vanlig ordning, men när vi väl satte iväg var det otroligt lite turbulens. Dessutom sov sig barnen igenom hela resan, vilket ju är fantastiskt skönt. Att det sen satt en sjövild unge bakom min rygg som levde rövare tänker jag inte ens berätta om. För sånt är så sjukt tröttsamt. Inte minst på natten. Men flygningen i sig var fantastisk! Det måste vara något med dessa lite större plan helt enkelt, för mitt mesta obehag kommer helt klart på de mindre som 737.or och A320s levitra 20mg.

Jag? Nej, jag är inte så bra på det här med att sova på plan. Men stressnivåerna var rekordlåga idag på flygningen, det märks helt klart på min fitbit där inte pulsen alls rusat iväg som den brukar. Perfekt grej!

Väl på Landvetter hann vi med ett stopp på Pressbyrån, lite provisorisk frukost och sen kom en taxi och tog oss till Centralstationen i Göteborg. Där hann vi gå några varv, barnen hann fundera över varför några väljer att sova i en hall. Verkligheten. Den är inte alltid vacker klockan 4 på morgnarna.

Tåget gick även det supersmidigt, barnen satt bakom mig och sov hela vägen. Själv hann jag väl slumra en liten stund men inte värre än att jag kunde vakna till någon timme innan ankomst i Stockholm. Hemma stod E redo med bilen på Centralen och vi drog den korta kvarten till lägenheten, där jag satte upp för jobb och kidsen leker.

Ps, jag råkade faktiskt somna över lunchen. Längre än jag hade tänkt. Pga helt utmattad. Så ikväll blir det en tidig kväll. 

3 Comments Add yours

 1. Välkomna hem! Provar att kommentera 😉

  Like

 2. Resfredag says:

  Vilken fin resa ni har gjort!

  Like

  1. Ämma says:

   Tack, det var en riktigt bra resa för oss alla tre!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.