På en fyrhjuling i Jämtland

Jämtland har så oerhört mycket att komma med, i alla fall om man klarar av att vara ute. Just dessa dagar hade vi oväntat lite mygg och knott omkring oss. Det trots att temperaturen kröp upp kring 20-22 grader och vädret var fantastiskt stabilt så här i mitten av juli.

För de där irriterande små sakerna har jag annars väldigt, väldigt svårt at klara av. Men tack vare tips har vi kört på Sjö&Havs mygg- och fästingsprey sedan Thailand och den fungerar alldeles ypperligt.

Tack vare en granne fick vi låna en ytterligare fyrhjuling med släp, bara genom att korsa vägen (som bara råkar vara riksvägen) och fortsätta upp på hans enskilda väg fick vi otroligt fina vyer över hela samhället och det som omringade oss. Uppe vid vindskyddet kunde vi passa på att ta oss en fika innan vi skumpade ner till huset igen. Sjukt bra ordnat av J som fixat oss den där extra lilla motorn! Har ni sett så himla vackert? Vidderna. Färgerna.

Det kan också vara så att vi smällde på rätt bra på de där fyrhjulingarna när barnen sen inte var med. Jag är ju något av en fartdåre och gillar att kunna sladda in i kurvor och gasa på. Så himla skoj! 

2 Comments Add yours

 1. Fina bilder och så härligt ni ser ut att ha haft! Fyrhjuling är kul, även om jag brukar säga att jag helst bara kör sånt sånt som styr själv (typ häst) 😉

  Like

  1. Ämma says:

   Haha, precis sånt jag själv inte vågar sätta mig på!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.