Höstrusk med vackra färger

Jag erkänner att vi har haft betydligt roligare dagar än det som var utanför oss när vi vaknade idag. Några plusgrader och regn. Typisk försmak på november kanske? I alla fall, vi har haft en väldigt lugn och fin helg. Ibland behövs de och vi har så himla mycket planerat runt omkring nu att det känns skönt att kunna andas med.

IMG_0046-1IMG_0052IMG_0053IMG_0054
Fast kanske inte bara? Nej, för vi körde ju sen fredagsträning, hann med att åka skridskor igår och idag, åt middag hos grannarna och satte den preliminära resplanen till Bali. Om några timmar ska jag slänga mig iväg för att träna juniorer och senare även mig själv.

Men först? Då ska jag slänga mig i soffan och sen inte resa mig därifrån förrän jag verkligen behöver. För vissa dagar är det värt det. Att lägenheten kommer se ut som skräp imorgon och jag måste ta itu med städning på en måndag istället. img_0054img_0052

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.