Första bokningen Kuala Lumpur

Tack vare att nästa sommarens resa till Bali sker under deras högsäsong är vi lite proaktiva och redan nu bokar upp en preliminär resplan. Alla boenden är omboknings- och avbokningsbara, vilket ger oss spelrum om det dyker upp andra prisvärda alternativ, men det säkrar också vår vistelse mot onödigt höga kostnader som ofta hotellrum för med sig under juli och augusti. För ett vanligt dubbelrum är det säkert inga problem, men för oss som reser med två barn i samma rum krävs lite planering då vi inte är sugna på att bo på stora resorts. 

Första bokningen gäller Kuala Lumpur, sist vi bodde här var det i en fantastisk lägenhet i Mont Kiara på runt 22-24 våningen med löjlig utsikt över mycket av staden. Nu landar vi vid 23 på kvällen, tänker bara stanna två nätter initialt och vill ha det bekvämt, så hotell är högaktuellt. Annars är det lägenhet som gäller för att få ut det mesta av denna asiatiska storstad.
ser3seri4
Varför valet föll på Seri Pacific Hotel? Prisvärt, de tillåter fler än 1 barn på rummet (vi är inte intresserade av två dubbelrum) och erbjuder frukost i priset. Det vill säga, om de inte motsätter sig bokningen. För man vet liksom aldrig riktigt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.