Man kan väl aldrig få för mycket av det goda?

06092016-IMG_374010092016-IMG_4136Om några veckor bär det av igen, tillbaka till Spanien. Hur många av de senaste resorna som gått just dit? Fyra. Det var Barcelona på träningsläger i juli, det var Palma på solo resa med barnen i augusti, det var Tarragona i september, Fuerteventura i april och nu i juni står alltså Barcelona på agendan igen. 

Mitt hjärta klappar ju alltid lite extra för just Spanien, det är alltid landet som jag förknippat med semester sen jag var liten och åkte på min allra första utlandsresa. Busscharter till Lloret del Mar på Costa Brava. Jag minns att jag egentligen inte alls var förtjust i resmålet, men älskade värmen och var löjligt kär i tonårskille som var med på resan. Själv var jag sex (eller sju?) och helt ovan vid att resa runt i världen. Kontrasterna mot min egen sjuåring som hunnit med så många resor att det nästintill är löjligt.

Vi spelar turnering under helgen lite avsides, jag har tagit några extra dagars ledighet för att hinna koppla av lite med. Sammanlagt är vi sjutton personer som hyr två lägenheter i närheten av Placa Espanya, jag ser grymt fram emot att hänga på terrassen som finns på boendet. För oavsett om jag sagt att jag känner mig lite mätt på Spanien generellt och Barcelona specifikt så måste jag erkänna att det ändå lockar. Ni vet, sol, värme, tapas, Bouquerian, sangria och allt det där andra.

För Barcelona är ju ändå Barcelona och ärligt talat har jag få städer jag älskar mer. 

One Comment Add yours

  1. Resfredag says:

    Nej, man kan INTE få för mkt av det goda! 😉 Enjoy Spain!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.