Hej, hemskt mycket hej!

on

Vart ska jag ens börja? Ska jag transportera er genom veckan i Barcelona, den där vi svettades som grisar i en lokal utan ventilation, huserade i världens charmigaste radhuslägenhet och jag glömde mitt pass på hotellet? Eller ska vi hoppa direkt till Bali? Finns så mycket att berätta. Så många händelser, personer och historier som jag vill minnas länge, länge än.

Mycket har hänt, ändå knappt någonting. Bloggen har fått flytta ifrån webhotellet som bara skapade bekymmer och känslan över att äntligen vara färdig är fin. Än saknas bilder bakåt i tiden på inlägg, jag jobbar på att få till en funktion så att de kan tas över. Men tills dess fyller jag på manuellt. Skrivglädjen finns kvar, den måste bara få utlopp.

Jag påbörjar imorgon min uppsägningstid och i december startar jag på nytt jobb. Det går nog inte att förklara livsglädjen jag känner just nu. Den som varit på sparlåga så länge. Ångesten som släppt. Måste bara hinna landa i beslut och väg framåt.

Men jag lovar att fortsättningen inte är långt bort. För jag är här. Bali-13Bali-128Bali-139Norrköping plus Barcelona-86Norrköping plus Barcelona-89

 

One Comment Add yours

  1. Lisa / livet från den ljusa sidan says:

    Superkul, saknat dig!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.