God morgon Kuala Lumpur!

E:s pappa fick den stora äran att wholesale nba jerseys hämta upp oss och allt vårt bagage när vi landade på KLIA igår eftermiddag. Att få in allt i bilen var en konst för sig, men fungerade rätt så wholesale nfl jerseys bra iaf. Vi listade iaf ut hur vi wholesale nfl jerseys skulle fästa babyskyddet, tur är ju det, för trafiken är ju såklart rätt galen. Trots att vi bara höll oss på motorvägen.

S och G bor i Mont Kiara som ligger en bit norr om KL, mot bergen. Utanför dörren här finns naturen nära tillgänglig, samtidigt som komplexen med höghus cheap jerseys avlöser varandra. Förutom Hong Kong är jag inte säker på att jag faktiskt sett så många huskomplex i närheten av varandra tidigare.

Vårt första intryck av KL (när vi åkte bil igenom vissa delar) är att det inte ser ut att vara i Asien. Boenden och standarden på allt vi har sett (även bilar) känns mer västerländsk, men med ett asiatiskt inslag. Vi som senast är vana vid Filippinernas rätt påtagliga misär när man tar sig á igenom en stad är lite förvånade. Kan det What se ut så Arlanda här? Även S rapporterar att han och G var förvånade Amsterdam över att de inte har sett lika mycket klyftor i samhället som när de bodde i Indonesien.

Efter en lite slö kväll igår med partners middag på lokala restaurangen så sitter vi här nu, lite sömndruckna och des vaknar upp till en morgon i ett nytt land. Solen skiner nu, men tidigare när jag tog bilderna låg dimman rätt så lågt över byggnaderna. Vackert Kerstin!

Morgondis över bergen

Så fort A behagar att slå upp sina små, så ska vi ge oss ut och inhandla lite nödvändigheter som kommer behövas inför vår vistelse. Hittills har allt gått över förväntan, jag njuter i fulla muggar av att det är varmt. Och ingen snö. För hur mycket cheap mlb jerseys jag än älskar snö, så har den bara ställt till bekymmer de senaste dagarna.

2 Comments Add yours

  1. Madde says:

    Hehe jag blir lite avis, jag vill inte heller vara här i snö o kyla o snökaos! haha men go jul på er=) O ha det så skönt!

    Like

  2. Madde says:

    Hehe jag blir lite avis, jag vill inte heller vara här i snö o kyla o snökaos! haha men go jul på er=) O ha det så skönt!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.