Vagn á la Arlanda

Arlanda är ju en av få flygplatser i världen där man inte får ha med sig en sulky/vagn till gaten, utan måste checka in den som specialbagage redan innan man passerar säkerhetskontrollen. Så vi var överlyckliga när vi (andra gången) vi checkade in faktiskt fick en lånevagn. En sulky av allra enklaste modell, som absolut inte är avsedd för att ha en så liten bebis i, men hellre att hon fick en plats att vila på än att behöva bäras hela tiden.

Och Lilla A stendiggade sin lilla sulky. Att sitta framåtvänd och titta på saker var en hit, men eftersom det är så mycket Arlanda folk i rörelse ville jag få No henne att koppla av och vila lite istället. Det fick bli en ny variant. Så nu vet 10 vi iaf hur man gör en liggvagn av en paraplysulky. Det måste fungerat väldigt bra, för hennes wholesale mlb jerseys första Amsterdam sovpass var på nära 60 minuter i den, det Клиент: andra fick vi tyvärr avbryta eftersom wholesale mlb jerseys det var dags att boarda planet.

Fast det Йога-нидра är klart, är man lång är cheap jerseys det kanske jobbigare att hålla vagnen, men annars fungerar det över förväntan att köra på bakhjulen (de är ju rätt stadiga).

Sovstund

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.