Dag 4 Julafton

Var det värme Lilla A behövde för att sova vettigt? Jag börjar tro det! Inatt har hon sovit 10 timmar i sträck, dvs utan att vakna en enda gång. Jag väntade och väntade på senare delen av natten att liten skulle vakna, men nej…

Vi vaknade upp till julafton. Utanför var det knappast speciellt juligt, men vi försökte med det bästa vi hade för att öka julstämningen här inne. Både julgran, julmusik och en uppklädd Lilla A.

Höghusen reser sig ur morgondimman
Julgran med paket under
Tomtenissan
Det var lite för varmt för klänningen
Visst har vi presenterat Rutger?

Vi har gjort stora framsteg på matfronten idag. Det började på morgonen när Lilla A fick gröt på burk, där halva burken slank ner utan problem. Tänkte att det kanske var en tillfällighet och vågade inte riktigt hoppas att det var på riktigt, men strax innan vi fick förtära vårt julbord testade vi med Pumpa&Majspuré.

Pumpa&Majspuré
Så gott!!

Även det slank ner utan problem, hon ville faktiskt ha mer när det var slut. Vi testade även med små bitar av vitt formbröd med en typ av cream cheese spread på, men det var inte lika poppis. Inte än iaf! När A var mätt och belåten var det så äntligen dags för oss vuxna i hushållet att få smaska i oss lite mat och liten att somna snällt i barnvagnen.

Julbord Malaysian style (dvs vad Ikea erbjuder)
Tröttmössa

Trots att man inte är hemma, alla julkryddor inte fanns i köttbullarna och det inte är riktig svensk julskinka var det helt klart ett godkänt julbord. Vi hade sillen, laxen, något som liknade prinskorv och supergoda hemgjorda köttbullar och några olika ostar. Efter lunch och lite disk begav några av oss ner till poolen för lite avkoppling och lek med en boll som låg i ett paket till E:s pappa att ha till att kasta med i poolen.

Att det var 12 års gräns störde inte dessa...
K verkar vara en mer rutinerad åkare
Stoj och stim med fula miner
Kasta gris någon?
Lite gammal för poollekar?

Vad är det med pojkar och vatten? Eller ja, tjejer också för den delen?

Så vart kan jag ha tänkts hållt hus medan de lekte i det iskalla vattnet? Johodå, jag låg och njöt i spa-poolen. Den var mycket mindre kall kan jag meddela.

Värmer mig

Nu har solen precis gått ner och jag är trött. Det har varit en lång och härlig dag, men jag är glad att julen bara kommer en gång per år. Hoppas verkligen att ni alla därute har en underbar julafton idag och ser till att titta på Kalle Anka om några timmar åt mig. Själv ska jag strax gå och knyta mig, fast först njuter vi av solnedgången.

2 Comments Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.