Hotel Elba Carlota, Caleta de Fuste – Fuerteventura.

elba_carlotaelba_carlota2caleta_defuste

Hotel Elba Carlota, Caleta de Fuste på Fuerteventura

Jo, just dit kommer jag vara på väg om en ynka vecka. Jag och Lillasyster E. Vi tar och avslutar den här föräldraledigheten med ett riktigt break, bara hon och jag. Kvalitetstid åt båda håll, E ser riktigt fram emot att få umgås med Lilla A på egen hand och tack vare bra chefer kan han lyckas både hämta och lämna kommande vecka. Fast tro inte att fröken blir helt utan – nejdå – hon får åka på mini-semester till mormor och morfar. Visserligen inte i flygplan, men det ska nog gå bra ändå. Och E – ja, han ska ju till Åre. Med andra ord är det noggrann planering som ligger bakom den här semestern.

Fast jag trodde nog inte på riktigt att vi skulle komma iväg, det har varit lite väl många små gropar längs vägen, många datum som inte alls fungerat av olika anledningar och sen det där att jag ändå är rätt kräsen när jag ska resa ensam med ett barn. Med andra ord blev det i slutändan inte alls lika billigt som jag hade tänkt mig, men å andra sidan tror jag att det blir riktigt, riktigt bra.

Eftersom vi dessutom ska bort i helgen för att fira Lillasysterns 1-årsdag så måste jag alltså börja packa ungefär nu. Så, jag tar väl och gör det. I alla fall i tanken. Åh vad underbart det ska bli!  Sol (förhoppningsvis), lite mindre kläder och kanske till och med ett dopp i pool eller hav.

Någon som varit på Fuerteventura? 

19 Comments Add yours

 1. Åh, det låter ju helt underbart!! Jag har länge vart sugen på att åka dit, men jag har liksom inte kommit så långt än 🙂

  Like

 2. mammaTEA says:

  Så underbart! Vill också till solen.

  Like

 3. Åh, vilken toppenresa du och den blivande 1-åringen kommer få!! Har du rest ensam med lilla A med?

  Like

  1. alfvan says:

   Nej, jag har inte rest ensam med Lilla A än. Kommer däremot garanterat göra framöver om möjligheten och alternativet finns!

   Like

 4. WOW! Vilken tuff, ball och modig mamma du är! Jag hade aldrig vågat resa helt själv med Juni, om inte våra sju ensamma tågresor till Skövde räknas 😉

  Like

  1. alfvan says:

   Men varför inte? Min erfarenhet är att barnen alltid är lättare att handskas med på semestern utan alla måsten! (Och tågresor kan väl vara nog så prövande? 😉 )

   Like

 5. Åh vad avundsjuk jag blir! Låter ju alldeles fantastiskt 🙂

  Like

 6. Helen says:

  Det låter som ett riktigt skönt avslut .
  Härligt !

  Like

 7. J says:

  Härlgt! Trevlig resa :).

  Like

 8. Maria says:

  Låter helt perfekt!!

  Like

 9. åå så härligt. ni kommer att få det toppen 😀 älskar fuerte!

  Like

  1. alfvan says:

   Vart har du varit? Tips?!

   Like

 10. Ullrika says:

  Men herregud så härligt! Jag önskar en underbar resa för er och ojoj så roligt ni kommer få!!

  Kramar!

  Like

  1. alfvan says:

   Ja, riktigt härligt! Kanske tar vi till och med ett dopp! 🙂

   Like

 11. Åh! 😦 ha det så jätteunderbart!! Jag har varit där när jag var 14 eller så och vi låg i magsjuka hela resesällskapet 😉 men har för mig det var jättefint!

  Like

  1. alfvan says:

   Det där är nog faktiskt ett av mina främsta orosmoment. Att vi ska bli liggande när jag är ensam med henne, men i övrigt ska det bli kul att se en ny ö!

   Like

 12. Är inte alls avis. Inte alls. Eller, jo. JÄTTE MYCKET!
  Hoppas att du hittat passen också på nåt finurligt ställe 🙂
  Kram

  Like

 13. Du är ju galet cool, kvinna!! Själv hade jag aldrig kommit på tanken. Möjligtvis att resa med Elise ensam då …

  Verkar bli superkul ju!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.