Sömnlös natt.

on

Har ni sovit gott? Det har inte jag. Kan vara så att jag läste lite för mycket ur Eldvittnet igår. Kan också vara så att det i kombination med att jag är sjukt mörkrädd, att det har stormat helt galet inatt och att ett litet papper låg på golvet och rörde sig i vinden har gjort mig lite nojig. Kan vara så ja. Jag ska alltså inte läsa i den boken efter mörkrets inbrott nej. Noterat.

2013-01-22_caletadefuste (7 av 21) 2013-01-22_caletadefuste (8 av 21) 2013-01-22_caletadefuste (9 av 21)

Det finns bra med lekplatser här, många gapar öde och det är fritt fram för även små att leka obehindrat. Gungor alltså. Bra skit. 

Vi har nu ätit en god frukost och ska alldeles strax packa ihop oss för en promenad in till centrum av Caleta de Fuste, vårt hotell ligger ju ca 1 1/2 kilometer utanför i närheten av två stora golfbanor. Tänker inte solen vara med oss får vi helt enkelt promenera tänker jag. Sen är kombinationen resevagn och tegelstensgångvägar inte helt optimal. Saknar Swiften. Eller en City Mini GT. Något som inte har plasthjul helt enkelt. Den här Litewayen har gjort sitt i vårt hushåll känner jag, i alla fall med mig som förare.

Men nog om trista saker, jag har ju semester och det finns ju faktiskt inget tråkigt i det! 

2 Comments Add yours

 1. Hoppas ni får en underbar dag och att solen tittar fram farmåt eftermiddagen så att du kan slumra en stund i värmen medan Lilla E sover, eller nåt. HAr du hittat några fler ensamåkande mammor med bebisar i ettårsåldern? =)

  Like

  1. alfvan says:

   Nej nej, inga fler ensamåkande mammor så långt ögat kan nå. Ensamresande herrar i sina “bästa” år däremot finns det gott om. Trevliga är de också, liksom de flesta pensionärerna som E haft turen att träffa. Sen finns det andra som eh ja, inte är lika barnkära om en säg så.. 😉

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.