Kvällsrutiner.

on

Innan vi åkte hit hade jag inställningen att på kvällarna när det var dags för Lillasystern att sova skulle jag ta mig en promenad med vagnen, hitta en mysig uteservering och sätta mig och ta en drink, läsa lite i en bok och sen strosa hem i mörkret. Eller sitta på balkongen. Superbra plan verkligen, men tyvärr brast den på några punkter. Som att det är så galet kallt på kvällarna. Eller att det blåser storm (jo, fortfarande). Eller som i att den lilla helst inte gärna sitter i vagnen om hon inte måste (jag kan själv). Eller som i att jag är rätt nöjd med dagen som varit och helt enkelt inte är sugen på någon drink.

130124

Så när vi har ätit middag så går vi helt enkelt tillbaka till rummet, fixar med välling, pyjamas och tandborstning. E leker i sängen och rullar omkring ett tag och somnar till slut utmattad. Underbara lilla ungen, jag är så glad att vi kom iväg. Att vi fick möjligheten. För nu, när klockan bara är sådär halv nio här på Kanarieöarna är jag helt slut. Det tar nog lite på krafterna det här med semester, men är det bra så måste det ju kännas.

Ps. Ni kanske ser att det börjar komma några fräknar? 

3 Comments Add yours

 1. Det låter riktigt härligt! Minus stormen då 😉
  Vem behöver drinkar när man får mysa med lillskruttan och bara ta det lugnt på kvällarna 🙂

  Kramar

  Like

 2. Suss says:

  Vad jag inte skulle göra för en sån resa! Bara att vara ensam med ett barn och få ägna min uppmärksamhet och ork åt bara ett, och slippa alla måsten och tjat om kvällarna och få mysa ner mig i en hög garn och virka tills händerna lade av… Tyvärr är min man inte riktigt med på att bli kvar hemma själv med ett barn.

  Like

  1. alfvan says:

   Tråkigt att inte din man är med på noterna, jag tycker absolut att det var en av de bästa sakerna jag har gjort. En resa som gjorde så mycket, jag är glad att jag kunde lägga den tiden på bara E – det är annars rätt svårt när syskon alltid finns med i bilden.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.