Lite mer solsken och smutstvätt.

on

Igår eftermiddag blev det riktigt, riktigt fint och vi satt ute länge. Först passade jag på att lapa sol i en hel timme (tre små fräknar blev resultatet) när den lilla sov i sin vagn och sen satte vi av för en promenad in till centrum. Någonstans vände jag upp på en annan gata och istället för raka spåret ner på strandpromenaden som jag hade tänkt mig så fick vi en rejäl omväg. Med fart i stegen och lagom varm var jag tillbaka på hotellet nästan en timme och fyrtio minuter senare. Idag har jag ont i höften, det tär tydligen att sova på hårt underlag, att bära en liten på armen och att försöka köra en vagn som hellre vill blåsa bort. Tur jag har bra skor.

2013-01-23_caletadefuste (1 av 17) 2013-01-23_caletadefuste (3 av 17) 2013-01-23_caletadefuste (5 av 17) 2013-01-23_caletadefuste (8 av 17) 2013-01-23_caletadefuste (9 av 17) 2013-01-23_caletadefuste (10 av 17) 2013-01-23_caletadefuste (16 av 17)

Egentligen borde vi göra oss redo för middag snart, men våra kläder är smutsiga (de varma) och ingenstans här i närheten hittar jag små förpackningar med tvättmedel, så vi får nog allt ta och ge oss ut på ytterligare en strapats för att få tag på lite rengöring.

Och bild nummer tre. Den där motvinden alltså. Den är inte att leka med. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.