Fredagsuppladdning.

on

ving_vietnamVilken härlig dröm jag hade inatt när jag somnade till fantasier om resmål i både öst- och väst. Trots att timmarna med effektiv sömn blev aningen få så vaknade jag med ett leende på läpparna, tills dess jag tittade i mailkorgen. Kommentarer är inte alltid trevliga så att säga, men nog om det för tillfället.

Nu ska jag roffa åt mig någon frukt från våra numera välfyllda korgar, ta en stor kopp te och göra mig redo för dagens första (av fem) möten. Sen mina kära läsare. Sen är det helg. Dagens största längtan är till den där desserten som står hemma i kylen och väntar på mig. Mums, Och sen, ikväll – när ungarna sover. Då ska vi bestämma resrutt. Good Morning Vietnam så att säga. Fast av en trevligare anledning.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.