Barnsäkert hemma med Babyproofer.

on

PrintDet finns ett företag i Stockholm som hjälper till med att göra just de här bedömningarna i hemmet på vad man kanske behöver titta över i barnsäkerhet – Babyproofer AB. Du bokar upp ett besök och de kommer helt enkelt och gör en bedömning i ert hem vad ni skulle behöva för hjälpmedel. Bra affärsidé – för hur många gömda fällor kan vi räkna till tror ni?

Jag gissar på att jag skulle komma upp i minst 15-20 stycken om de gjorde hembesök här. Har man dessutom en 3-åring som gillar att smälla i dörrar så får man vara extra uppmärksam har vi märkt. Lilla A var ett sånt där barn som inte rörde speciellt mycket saker, hon tittade gärna och undersökte men lite på avstånd utan att direkt riva och röja. Lillasystern är ju i ett släkte för sig (även om hon säkert är betydligt lugnare än många andra) men vi har ändå känt ett behov av att börja titta över det här med barnsäkerheten här hemma (lite sent). För nog kommer hon åt på ställen där hon inte ska vara, även om det inte är några fingrar i kontakterna, eller gnagande på sladdarna. Än.

Just nu kan du som bor i (stor)Stockholm tävla hos Britta om ett hembesök från Babyproofer.

2 Comments Add yours

  1. Liw says:

    Sjukt bra tjänst, synd vi inte bor i (stor) Stockholm 😦

    Like

  2. Vad kul att du hittat till mig, du är så välkommen 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.