Påskäggspaniken.

on

Va? Är det påsk nu? I helgen? Jag har nog faktiskt grävt ner mig i mitt lilla jobb- och träningshål att det är en detalj jag missat. Så genast vaknade jag till liv. Jaha. Påskpresenter alltså. Är det det nya innescenariot? 

Det vill säga nyttiga, roliga och välkomponerade påskpresenter i ett påskäggsskal. Det är kläder, leksaker, böcker och kanske lite, lite godis som verkar gälla. Jag tycker det känns lite överarbetat att komma på saker som inte behövs hemma oss, men självklart kan jag slänga ihop något roligt med exempelvis en pixibok (bästa grejen) och ett paket russin eller två. Kanske en klubba eller mini-paket med kakor. För det där med godis är lite känsligt när den lilla versionen vill ha allt som storasystern får. Så vi försöker undvika så gott det går. Mest för att slippa höra skriket.

Lyckligtvis har jag dessutom redan ett litet äss upp i armen. Fast får plats i något påskägg får de ju inte, men dessa underbara skor (som i verkligheten är lite glittriga) såg jag till att köpa hem från Reima i förra veckan. Jag gillar ju nämligen Converse-stuket, men avskyr att knyta skorna. Helt hopplöst. Att båda två får dessa kommer nog bli väldigt uppskattat, jag gillar ju redan helt enkelt.

Ska bara komma ihåg att hämta ut dem på posten alltså. Ska. Bara. 

Vad har ni i påskäggen? 

6 Comments Add yours

 1. Nelin says:

  Alltså, min mamma står för påskägget till både mig (heheheh) och Emil. Så jag tänker att det räcker. Eventuellt får han ett par gula nappar i ett ägg om jag hittar några roliga sådana.

  Sen alltså, de där skorna, finns de i vuxenstorlekar??!?!?!?!!!?

  Like

  1. alfva says:

   Svar nej! 😦 Bara upp till storlek 30. Fast du kanske har pygméfötter? 🙂

   Like

 2. Snygga skor! Och håller med om converce … det där med knytandet är den anledning till att mina ungar aldrig har haft några 😉

  Här hemma får dom legogubar, film, chokladägg, och anrgy bords fåglar 😉

  kram

  Like

 3. Josefin says:

  Sambon får ett melodiägg som spelar när äggen kokat klart. Gult så klart! 169 kr på Cervera.

  Like

 4. Hugo får en brandbil och helikopter i sitt ägg och lite godis 🙂 varför krångla till det 😉

  Like

 5. Meja får en filt (för hon ska sluta stjäla min hela tiden) och lite godis + ny vattenflaska. Tycker inte det är så noga, mest kul med något 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.