Äntligen!

asokeresidence1 asokeresidence2

Asoke Residences Sukhumvit ****

Igår kväll klickade jag äntligen på “boka”-knappen vad gäller boende i Bangkok. Valet föll slutligen på Asoke Residences Sukhumvit som ligger på Sukhumvit Soi 21 lite dolt från det hektiska Bangkok om man får tro tidigare recensioner. Det är ett ganska litet lägenhetshotell med sammanlagt runt 40 rum, men har fått bra kritik och lovord samt ligger nära till allt vi behöver.

Vi tänker på rastlösa små barnfötter som efter många timmars resande behöver lite mer än sedvanliga 20-30 kvadratmeter i ett hotellrum att röra sig på och utforska. För strax under 500:- får vi en enrumslägenhet på 85 kvadrat inklusive frukost.  Närhet till BKK Airport City Link som gör att vi slipper åka taxi (6 filiga motorvägar skrämmer skiten ur mig), dessutom nära till BTS och shopping. Självklart finns även pool och träningslokal på hotellet.

Om inte alltför länge ska ni få läsa om kring hur jag har gjort budget och hur jag har tänkt! 

 

One Comment Add yours

  1. Jannie says:

    Åååååå……SOTIS så in i he-e!!!<3 ❤
    Gu´vad underbart att få komma iväg!
    Den dagen vi kan o har råd att åka iväg,kan jag boka dig som personlig "rese-hittare""??KRAM

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.