Dags att testa babyvakt!

on

padwico

För några veckor sen blev jag utsedd Bloggtestare för Padwico 850 i samarbete med Padwico och AlltFörFöräldrar –  deras nya babyvakt som inte bara är ruskigt snygg och clean i utformningen utan även har väldigt låg strålning och är den första godkända heldigitala babyvakten. När Lilla A var liten hade vi en modell som visade sig vara vårt sämsta inköp någonsin, det gjorde inte annat än brusade och susade trots att den var dyr i inköp.

Än så länge har vi bara provat den nya snygga makapären på hemmaplan (där den där snart fyraåringen kvickt insåg att hon kunde använda den som walkie-talkie) vilket var en otrolig skillnad mot vår tidigare. Den är även tänkt att följa med oss på resan för att sättas på riktiga prov. Numera när man bor på hotellrum med central aircondition så kanske ni vet att man måste stänga igen balkongdörren för att systemet ska fungera? Det innebär också att det nästintill blir ljudisolerat i de flesta fall och därmed kan vi behöva lite extra öron om vi ska ha möjlighet att sitta ute och njuta på kvällarna när barnen slumrat in. Extra stort plus är att den visar temperaturen hos barnet som sover.

Senare i sommar kommer den att få flytta ner till stugan i St Annas för att göra ännu mer nytta. Recension kommer så småningom! 

One Comment Add yours

  1. Ullrika says:

    Den här kommer ju funka asabra i sydostasien!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.