Dålig kvalitet Littlephant hos Lindex?

on

littlephant

Någon som har missat att Littlephant har gjort ett inspel hos Lindex? Jag har varit ett fan länge, först när jag fick höra om kläderna så blev jag riktigt glad. Jag älskar trycken och tycker att det är precis så barnsligt och färgglatt (oftast) som jag vill ha på barnen. Så Lillasystern fick sig en klänning och body, samt tunika och leggings från serien.

Senast jag handlade kläder på Lindex var i samband med deras Missoni kampanj och jag trodde nog inte att man kunde bli så besviken igen. Men det blev jag, för kläderna började tappa rejält med färg och efter några tvättar hade redan trycket blekts och tunnats ut. Inte längre så färgsprakande och heller inte så kul. Missoni-setet blev fort till pyjamas och Littlephant har bara lagts i lådan för kläder som ska till insamlingen nu, trots att de inte ens är urvuxna. Trist, jag hade förväntat mig mycket mer. Framförallt att de skulle hålla mycket längre. Men det kanske inte är meningen att man ska tvätta kläderna?

Tummen ner för kläder som tappar färgen fort! 

2 Comments Add yours

 1. Camilla Lundsten says:

  Hej!
  Det är ju inte alls bra att du fått en sådan upplevelse av vår kollektion hos Lindex, vad tråkigt! Vi blir både överraskade och så klart ledsna över det, så Lindex får se över vad som kan ha hänt. Bättring!
  Bästa hälsningar
  Camilla/Littlephant

  Like

  1. alfva says:

   Hej,

   Vill bara tillägga att det absolut inte enbart gäller er kollektion, utan tyvärr Lindex kläder generellt (ex Missoni-kollektionen hade ännu värre problem). Vill också påpeka att jag fullkomligt älskar designen och hoppas att det kommer fortsätta finnas ett utbud i någon form av kläder även framöver!

   Mvh
   Alfva

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.