Efter glass i stora lass.

on

130530_3 130530_4 130530_5

Efter massor med god glass i magen, en halvtimme stillastående i bilköer, möte med kortege av limousiner inne i stan, hunnit titta noga på alla båtar som stod parkerade (?) inne i Stockholms hamn och slutligen lagom till läggdags hamnade vi hemma utan mat i magen. Tur det finns snabba lösningar efter att varit på språng! 

Som vanligt har Prat gjort det bra, mjukglasskalas i samarbete med Arla på kontoret var nog en riktig hit för de alla barnen (och de socialiserande föräldrarna). Goda toppings till glassarna  – favoriten rostad vit choklad. Tätt därefter kom kardemummasmulor med blåbärssås. Jag är lite tråkig så, för jag gillar vaniljglass allra bäst, men även jordgubbsglassen smakade riktigt bra. Chokladen måste jag erkänna att jag aldrig kom till. Två glassar är något mättande, speciellt när man ska prova alla tillbehör också.

130530_2 130530

En katt som bor hos Britta och vår egen “Spijdoman” med varsin uppskattad Arlakossa

Två riktigt nöjda ungar, varav den ena återvände som Spiderman och den andra bara som en lite tröttare version av sig själv har de nu hunnit leka sig ännu tröttare, i alla fall den ena har äntligen somnat. Tack för supertrevlig kvällsunderhållning!

One Comment Add yours

  1. Åh, vad härligt med glasskalas! Kan inte bli så mycket bättre ju 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.