Premiärdoppet!

2013-06-12 (11 av 15) 2013-06-12 (12 av 15) 2013-06-12 (13 av 15) 2013-06-12 (14 av 15)Det är det här som är den stora skillnaden med vår semester om den är i Sverige eller Thailand (eller något annat långtbortistanland) – man kan bada utan att frysa även om det så är tvärmulet ute. Underbart!

Fast det var två väldigt tveksamma ungar som klev i poolen, Lilla A värmde upp sig fort när hon kom ihåg hur hon skulle göra för att simma i puffarna (inser precis att hon faktiskt inte har badat med såna sen vi var till Rhodos). De där hon för övrigt blivit nedgraderad från såna cherekringar till ett par Spiderman puffar. Hon är stolt som en tupp och jag suckar lite.

Till och med jag vågade mig ner i vattnet, det var riktigt, riktigt skönt. Alldeles precis lagom helt enkelt! 

One Comment Add yours

  1. mammaTea says:

    Så härligt det ser ut!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.