Äntligen sand under fötterna!

Det tog bra mycket längre tid än jag hade trott det här att åka från Bangkok till Koh Samui via Surat Thani, men det får ni veta mer om sen. För så fort vi “landade” här så förstod vi att det är nu semestern börjar på riktigt. Ungarna var riktigt tveksamma mot sanden till en början, men några minuter efter att bilderna togs hade Lilla A slängt av sig linnet och hoppat i plurret upp till hakan. Igår vågade hon knappt doppa tån på egen hand, så det svänger fort det där. Mest av allt är hon sjukt modig och försöker sig på att både betala och beställa sin mat. Gillas väldigt mycket! 20130613-215714.jpg

20130613-215744.jpg

Vår middag ikväll körde vi på restaurangen som hör till hotellet, en smaskig Fried Rice för visserligen en rätt rejäl peng men riktigt gott. Vi hann även med en liten sväng på lokala marknaden där ungarna köpte sig en majskolv och delade på. Själv blev jag äntligen med flipflops, vilket verkligen behövdes. Nu är klockan massor här i Thailandet och ungarna har somnat för kvällen. Själv har jag satt mig på balkongen en stund för att bara njuta. För även om det är mulet och regnet kommer ibland så är det fortfarande 30+ nu på kvällen och förbaskat härligt.

2 Comments Add yours

  1. Malin says:

    Vad härligt med bad och modig tjej som vill beställa själv! 🙂 härligt att höra att ni har det bra! 🙂

    Like

  2. Jag tror jag döööör av avundsjuka! 😉 ha det så förbaskat bra!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.