Hejdå Bangkok!

2013-06-12 (9 av 15)Det är verkligen så idiotiskt det där att anlända till resmål på kvällarna, för man ser inget, trafikens kaos skrämmer skiten ur en och det känns mest som att man har hamnat helt fel. I alla fall har det varit så för oss så många gånger nu. I Cebu exempelvis var vi nästan på väg att börja gråta av ruskiga bakgator. 

Men så imorse när det blev ljust och vi hamnade i en riktigt trevlig liten frukostrestaurang med vänlig personal, smaskiga nystekta ägg och yoghurt som ungarna bara slukade så kändes det bättre. Efter en promenad till Terminal 21 kändes det som att vi hamnat helt rätt. Köpcentrat däremot tyckte vi väl var sådär själva innehållet, men idén och tanken gillades. Riktigt coolt med inspiration till varje våningsplan från olika delar av världen. Som badrummet fyllt med krabbor både i golvet och i taket känt från Dödlig Fångst. Förstå paniken när jag ser dem i taket innan jag förstod temat.

2013-06-12 (8 av 15)

Nu längtar vi tills de kommande 3 nätterna vi ska ha i Bangkok på väg hem. Däremellan har vi 23 nätter att fylla ut. Tjugotre. Overkligt många och ändå så få. Så nu, idag har vi fått se till att fixa oss en taxi för att ta oss till flygplatsen. En helt vanlig bil. Utan några bilbarnstolar. Lite fet ångest på den, men så kan det bli ibland när datum blandas ihop. Fast jag måste verkligen kolla upp det här med min virrighet nu. Det är inte likt mig.

Mot Koh Samui! 

One Comment Add yours

  1. Mammatea says:

    Att se saker i dagsljus och (hyfsat) utvilad brukar vara betydligt bättre än i mörker och trött.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.