Uppladdning för VAB!

on

memory_collageJag är ju helt övertygad om att den här hösten, liksom många andra kommer att fyllas med VAB. Speciellt nu när Lillasystern börjat på förskolan och det har flyttats omkring med avdelningar för Lilla A där hon utsätts för andra baciller. Så jag passade på att ladda upp lite med nya spel att lägga på vår VAB-hylla (okej, den finns inte på riktigt men de ligger i alla fall i hög) när jag såg att O-råsa har flyttrea på 50%  (ange kod rea50 i kassan). Fortfarande finns där en del att fynda för er som känner att det kanske finns ett sånt behov. I början på september är det pysselkväll för bloggare på Panduro, då tänkte jag se till att även fylla på lite i pysselförrådet.

För är det något jag tycker är lite tråkigt, så är det när man inte har något nytt att komma med. Det är tråkigt så det räcker att behöva vara hemma och vara sjuk. Ibland orkar man inte så mycket mer än så, ibland är man tillräckligt frisk för att bli uttråkad men alldeles för sjuk för att vara på förskolan.

Tack Elin för tipset!

2 Comments Add yours

  1. Tack för fina tips! Du är så bra på sånthär med tips för barnen Alfva! Min stora inspirationskälla där!

    Like

  2. Kul att du också hann fynda! Och det där spelet, skulle kunna spela jämt och hela tiden bara för att det är så fint, haha!
    Kram

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.