Den där ensamma mamman

on

Ni vet alla vem jag menar. Jag. Blickarna här är inte nådiga ibland, speciellt inte när Lilla A får för sig att det är hennes spelregler som är universums drivkraft. Så jodå, jag känner dem. Men jag känner ännu mer att vi valde precis rätt att åka iväg. Dessa hittills två dagar har varit bland det bästa vi gjort tillsammans, det mesta är på hennes villkor. Det är hon som får styra aktiviteter, bad och mat. Att vissa stirrar får stå för dem. Råkar de dessutom tycka synd om mig så är de i alla fall helt ute och cyklar. 2013-09-17 (1 av 11) 2013-09-17 (2 av 11)

Idag hoppas vi komma iväg till stranden, igår var det nämligen en viss Skattjakt med Lollo och Bernies Miniklubb där Lilla A spontant skrev in sig själv som kom i vägen. Den var uppenbarligen hur rolig som helst förresten, jag kan inte påstå att jag klagade när jag fick nittio freaking minuter för mig själv på en solstol.

Jag har fått höra av Anna att Sides gamla stad bara ligger en kort promenad härifrån, nog tusan ligger det nära till hands att tro att vi ska kunna ta oss dit för lite sightseeing. Men så var det ju det där med just rubriken. Jag har gjort Turkiet förut. Jag vet precis hur det brukar fungera. Jag vet också varför jag inte varit så sugen på att åka just hit av den anledningen, men kanske har jag fått lite mer ryggrad sen sist. Dessutom har jag ju världens bästa avledningsmanöver med mig.

Ni andra pratar om att lämna sin bekvämlighetszon vad gäller träning. Jag försöker lämna den i vardag och på resor. 

3 Comments Add yours

 1. Så härligt med egentid bara ni två ❤
  Njut och det är klart att lilla ska bestämma dagarna 😉
  Kram

  Like

 2. Om ni går/åker badbuss ner till östra stranden så kan ni ta en promenad in till gamla stan. Ni följer bara grusvägen ovanför stranden bort mot gamla stan, då får ni gena genom lite ruiner och ut genom en liten port (ni går in bland ruinerna och sen direkt bort till vänster). Ät dock inte på de första restaurangerna ni kommer till när ni gått in genom porten… (de som har så fin havsutsikt). En av dem var ett stolpskott i somras (fast då hade de just öppnat). Jag rekommenderar er att gå in i gamla stan och kika då det är supermysigt. Om någon börjar prata så ignorera dem bara… De får inte vara så jobbiga som de var förr, då kan man anmäla dem och då får de näringsförbud.

  Du måste ut och se lite, annars är jag nödgad att följa med nästa gång och visa dig runt 🙂

  Like

 3. Ullrika says:

  Men nu fattar jag ingenting!? Stirrar dom för att du åker ensam med ditt barn? Eller är det bara en känsla du har? Galet låter det iaf att någon skulle titta för att du har en liten nos som visar att hon håller på att utvecklas till större!

  Kramar!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.