Det stormar

on

20130918-143354.jpg

På jobbet blåser det tydligen stormvindar, jag sitter i en av de rejält gungande båtarna. Men jag orkar inte ta in just nu, känner inte för att bearbeta. Dessutom ordnar sig saker alltid på något sätt. Så trots att jag får information och accepterar det som sägs vägrar jag låta min semesterkänsla få sig en törn. Verkligheten kommer finnas där även senare. Efteråt.

Fast nog tusan stormar det även här i Turkiet, så pass att temperaturen “bara” landar på 34 grader idag. Lagom och helt jäkla underbart. Lilla A sover här på en solstol bredvid mig och jag tänkte passa på att jobba på några fräknar. Skulle helt klart kunna vara betydligt värre.

Psst – missa inte tävlingen om Lundby Småland HÄR.

2 Comments Add yours

  1. Du gör helt rätt som struntar i det där nu och njuter av stunden!

    Like

  2. Låter som ett bra sätt att tackla det! Tråkigt att komma hem till bara…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.