En dag på stranden

on

Här på Sunwing Resort Side East Beach ligger stranden en bit bort, närmare bestämt runt 500 meter på en grusväg på andra sidan en vältrafikerad väg. Har man barn eller trötta ben behöver man dock inte promenera dit eftersom det finns en Beach Shuttle som varje halvtimme på dagtid rullar fram och tillbaka med hotellgästerna. Nackdelen för oss som reser All Inclusive är att både solstolar och all mat/dryck/glass kostar extra på Beach Cluben, vilket innebär extra utgifter. Men även om jag självklart inte räknat med någon enorm resbudget så vet jag ju att det alltid går åt lite extra, så en glass för 5:- känns ändå rimligt.

2013-09-18 (3 av 18) 2013-09-18 (4 av 18) 2013-09-18 (6 av 18) 2013-09-18 (7 av 18) 2013-09-18 (8 av 18)

Om jag skulle göra en uppskattning just nu så är hotellet knappt halvbelagt, det är gott om ytor, ingen trängsel och barnen har utrymme överallt. Samtidigt är värmen fortfarande här, men just idag var stranden kanske inte optimal på grund av höga vågor och mycket slam som drog runt. Vi hann dock gräva sandslott, skaffa några nya norska vänner och äta glass. Sen lagom till lunch återvände vi till hotellet eftersom Lilla A hellre ville äta sin mat här. Dessutom har vi ju medicintider att passa, så några längre utflykter går inte att passa in just nu.

Men stranden verkar välbesökt, vår Beach Club hade inte jordens högsta tryck på sig men många andra platser runt stranden verkade aningen mer populära och det fullkomligt vimlade av folk på den lilla strandremsan. Havet håller dessutom garanterat många grader varmare vatten än här i poolerna på hotellet som är otroligt kyliga. Just idag blåste det dock rejält, Lilla A fick hålla hårt i sin hatt för att den inte skulle flyga iväg.

Ps – missa inte att vara med och tävla om ett Lundby Småland samt tillbehör HÄR

2 Comments Add yours

 1. Fröken L says:

  ja jag är ju INGE avvis alls på att ni är i solen, kanske inte just Turkiet då men skulle gärna få lite värme.. 🙂

  är usel bloggvänn och kommentera jag med nu men jag smyger här och kollar då och då.. 😉 du har ju DEN tävlingen nu så klart jag inte missar den.. 🙂 Fatt hur glad S skulle bli..

  Have fun ❤

  Like

 2. Therese says:

  Åhhh…. Åhhh… Åhhhh… Avis.
  En klass ett varning för regn samt 4-5 grader, jo ja tackar. Du kan tro jag njuter av dina bilder. Men det är lite mysigt ändå när det smattrar på taket å man får kura inne!
  Njut för mig med!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.