En skymt av Side

on

2013-09-20 (10 av 22) 2013-09-20 (11 av 22)

 

Ser ni ljuset på bilderna? Hade jag haft sånt ljus att arbeta med året om hade jag nog snart varit mästerfotograf. Inbillar jag mig. Älskar det  för det är så himla vackert och levande. Bilderna är tagna häromdagen när vi gjorde en utflykt in till Side.

Jag hade haft planer på att åka dit ytterligare en gång, men trots att vi inte tagit ut svängarna så är den lilla fröken trött och en semester blir bara så bra den kan på barnens villkor – så vår sista dag siktar vi på aktiviteter som gynnar henne. Shopping är tyvärr inte en av dem (även om nu jag mest ville insupa atmosfären). Istället laddar vi tydligen för Lollos födelsedagskalas och baklänges middag med miniklubben. Själv tänkte jag passa på att se om några sista fräknar hade lust att sätta sig på min näsa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.