Sunwing Beach Club Side East

on

2013-09-21 (13 av 24) 2013-09-21 (15 av 24) 2013-09-21 (17 av 24) 2013-09-21 (19 av 24) 2013-09-21 (20 av 24)

Från Sunwing Resort Side East Beach går det varje halvtimme en liten buss som tar alla som vill (och som inte orkar gå) ner till stranden som ligger de där 500 metrarna på andra sidan en trafikerad väg. Härifrån kan man även ta och promenera längs grusvägen in till Side, då kommer man direkt in bland alla vackra ruiner.

Vid stranden ligger Sunwings Beach Club som är hotellets egna lilla oas, med lunchservering, glass, dricka, duschar och toaletter. Här ingår inte All Inclusive konceptet, men däremot har man 15% rabatt på all mat/dryck/glass och eftersom barn under 12 år på Sunwing äter gratis (från egen meny eller buffé) behöver man inte nödvändigtvis bli ruinerad. Jag är glad att vi valde att resa All Inclusive, för även om det i slutändan inte blev några intjänade pengar för vår del så är det en enorm bekvämlighetsfaktor, speciellt som ensam resande med barn att direkt kunna sätta sig till bords med mat på tallriken.

De gånger vi tagit oss ner till stranden har det tyvärr varit rejäla vågor och mycket bråte som flutit till land, även om det är kul att hoppa i vattnet ett tag så har det inte blivit många dopp. Sandslott däremot, det har vi tagit oss för. Igår passade vi även på att äta lunch på Beach Cluben, där jag fick en helt okej cheeseburgare och barnet åt från buffé. Med rabatt och dricka inkluderat så hamnade vi då på ungefär 80 SEK. Överkomligt.

One Comment Add yours

  1. annah says:

    Åh härligt. För exakt ett år sedan var vi också där, samma hotell =)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.