På väg hem

on

2013-09-18 (4 av 9) 2013-09-18 (8 av 9) 2013-09-20 (16 av 22) 2013-09-22 (3 av 10)

Snipp snapp snut, så var semestern slut. Den här veckan har verkligen varit underbar. Tid för bara mig och A, vi har hunnit med att leka, busa och simma. I alla fall doppa oss, för i ärlighetens namn har vi inte badat hälften så mycket som jag trodde att vi skulle. Aningen kalla pooler för de typerna av aktivitet när man har att göra med inte bara en – utan uppenbarligen två – badkrukor utav rang.

Men vi har ätit gott, vi har slappat. Haft solsken. Fått fräknar (jag). Druckit drinkar (båda två). Byggt sandslott, tittat inne i Side och varit tillsammans. Där hemma har världens bästa duo hållit sig över ytan, nu längtar vi hem till de båda två. Om bara några timmar är det dags att sätta sig på bussen till flygplatsen och därifrån starta resan hem till Sverige.

Hejdå Turkiet! 

6 Comments Add yours

 1. Therese says:

  Härligt ni verkar haft det. Jag åker själv med mina 3 ungar till london om ett par månader, börjar faktiskt fasa liite. För nog allt är det skillnad att flyga med 1 unge än 3….jo då vi får se vad jag gett mig in på.

  Like

  1. alfva says:

   Du kommer fixa det galant! Men vänta nu – 3 barn? Har jag missat att det tillkommit ett barn?!

   Like

 2. Mammatea says:

  Låter som en bra semester!

  Like

 3. Therese says:

  Tack! Jo då den 25 juli såg lillebror dagens ljus 🙂

  Like

  1. alfva says:

   Men OJ – Stort grattis! Hade ingen aning att du ens var gravid ju! Det är ju sånt ni bloggläsare måste informera om förstår du väl? 😉
   Låter iaf underbart!

   Like

   1. Therese says:

    Tack så mkt 🙂 ja det har jag nog helt missat att informera dig om 😉 samtidigt var våra liv helt upp o ner vid detta tillfälle då vi förlorade våran mest älskade till himlen. så jag fattade nog knappt själv förren ganska sent.

    “Att driva ett helt företag kräver sin kvinna”

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.