Nyhet från Kids Concept – Industriserien

on

kidsconcept_industri

Det klassiska är ju alltid intressant i inredningen, nu kommer Kids Concept med sin nya Industriserie som är lite annat än det vanliga blå och rosa. Här pratar vi lite attityd in i barnrummet, jag är inte den som gillar färglös inredning (speciellt inte till barn) men jag ser potential i den här serien som ett avbräck till all färg. Eller som komplement till en grym tapet? Äntligen en stil som inte känns utdaterad redan när barnet blir lite större utan som faktiskt utan problem kan få köra övergången till ungdomen.

 

7 Comments Add yours

 1. Charlotte says:

  Kul att Kids Concept lanserat en serie som inte är rosa/blå, tycker jag också! Vet du om den är ute i butik än?

  /Charlotte
  http://blogg.alltforforaldrar.se/charlottestegforsteg/

  Like

  1. alfva says:

   Verkligen, de har ju sin Pumpkin serie också som jag är förtjust i men det blir också aningen för mycket av det goda till slut kan jag känna. Ja, den finns bland annat hos Lekmer har jag sett men lär nog dyka upp lite överallt nu inom kort! 🙂

   Like

 2. Jättesnygg tycker jag! Gillar ju Kids Concept men tycker en del av det tidigare är lite väl rosa och blått. Detta kan ju dock bli lite väl vitt, men som du skriver beror det ju på kombinationen!

  Like

 3. Carolina says:

  Jag gillar den här inredningen, men skulle även kunna tänka mig den till mig själv! 😉 Kram

  Like

 4. Mammatea says:

  Snyggt! Gillas helt klart.

  Like

 5. Emlisch says:

  Wow så fint!

  Ja, man bryter ju ihop när man ser hur mkt hår man faktiskt tappar när man typ duschat o ska borsta 😦 nä, priorin har jag inte testat. Tack för tipsen 🙂

  Ses vi på fredag?

  Kramis

  Like

  1. alfva says:

   Ja, jag kommer på fredag helt klart! 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.