Ett säljryck

on

image_8image_8

Här finns så mycket barnsaker som inte används, som inte kommer att användas. De samlas på hög eftersom jag utvecklat någon typ av aversion mot Tradera. Blocket tänker jag inte ens tala om, för det är en historia för sig. Loppis vore bra helt enkelt, men sånt otroligt projekt. Fast idag fick jag nog och slängde upp några halvhjärtade annonser på Trader i alla fall. Vi kan väl säga som så att jag avundas alla er som lyckas och orkar lägga ner hela er själ på att förklara, ta bilder och placera ut för maximal vinst per plagg. Jag är glad bara garderoben töms.

Nyfiken? Här har ni annonserna. Skall även försöka få ut bland annat vår Elodie Details White Edition åkpåse, babyskyddet från Axkid och lite annat smått och gott. Men då får jag nog sänka mig till Blocket. Hujeda mig. Hjälp på förhand, giv mig styrka och allt sånt.

2 Comments Add yours

  1. Mycket fint! Men i fel storlekar … typiskt!!
    Kram

    Like

  2. Towe says:

    Håller så med dig om Tradera. Gjorde ett tradera ryck för några veckor sen – tog massor av tid och grejerna gick för 1-50 kr. Så inte värt det!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.