UnderBARA Barn VIP-frukost

on

20131007-190326.jpg

I fredags morse stod vi alltså redo tidigt på morgonen och störtade in på mässan innan den öppnade i år igen efter lite introduktion från Kickie. En goodiebag på axeln och en frukostpåse från Rica rikare (höhö) så satte vi steg in. Dumt nog tittade jag inte ens åt Kids Concept hörnet där jag visste att trycket skulle bli hårt senare, utan gav mig istället på lite shopping hos Name It som körde 3 för 100 på de flesta plagg.

Det allra bästa med mässan tycker jag är att kunna gå runt och klämma och känna, inte alltid sker själva inköpen just där men det planterar ofta (hos mig) frön som gror och man hinner fundera lite och tänka ut vad man skulle kunna göra/köpa. I år glömde jag att återvända till House of Lola där de snyggaste mössorna någonsin fanns – specifikt framtagna för mässan. Sånt man kommer på när man åkt därifrån, liksom rabatten på Vattenhuset. Lätt att vara efterklok och så.

Eftersom man är där tidigt på morgonen så hinner man med en hel del, efter att hämtat ut årets Loppi-påse i läcker rosa nyans och avverkat ytterligare ett varv på mässan var jag redo att avvika för snabblunch och möte på kontoret. Tack så hemskt för att vi fick komma och vara med i år igen!

20131007-190352.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.