Lollo och Bernies Miniklubb

on

2013-09-22 (1 av 10)

“Mamma, pappa solar – blä, blä, blä” ropades friskt kring poolområdet när Lollo och Bernies Miniklubb på Sunwing Resort Side East Beach drog förbi. Var det inte skattjakt som pirater, indianer eller kungligheter så var det baklängesmiddag och födelsedagsfrukost. Lilla A introducerades ju redan för Miniklubben när vi var på Sunwing Resort Kallithea förra sommaren och blev kär. Nu behövde jag inte ens berätta att klubben fanns, det listade hon ut alldeles på egen hand och såg till att även hon fick vara med (tack Sunwing för skandinavisk personal i receptionen). 

Utöver själva aktiviteterna har klubbhuset öppet de allra flesta dagar med anordnade aktiviteter, fri lek och möjlighet att träffa Lollo och Bernie. Som om det inte räckte pågår även aqua mini disco några gånger i veckan, fiskdamm (i babypoolen) och även barngympa med föräldrar. Det är inte konstigt att dessa hotell gång på gång väljs till familjefavoriter, då både barn och vuxna har glädje av aktiviteterna. Lilla A var med på en hel del av de ordnade aktiviteterna, men ibland kände jag att det blev lite mycket och lockade med lite badbus istället.

Varje aktivitet där man lämnar barnen kostar 14 TL att vara med på per barn och det betalas vid bokning i receptionen. Under högsäsong kan jag tänka mig att det är ett väldigt tryck på dessa aktiviteter, men nu hade vi all möjlighet att välja och vraka bäst vi ville. Inte för att Lilla A så mycket vrakade, hon ville helt enkelt vara med!

2013-09-18 (1 av 9) 2013-09-18 (4 av 9) 2013-09-18 (7 av 9) 2013-09-20 (1 av 22) 2013-09-20 (2 av 22)

Det här är dock inte platsen för föräldrar som är lite restriktiva mot socker till barnen, det är nämligen ganska frisk åtgång på glass, godis och läsk. Det sistnämnda har vi personligen inte introducerat här hemma ännu, helt enkelt eftersom vi anser att det inte funnits något behov då inte A efterfrågat det en enda gång. Nöjdaste flinet från barnet när hon kom tillbaka och berättade att hon minsann druckit ett helt glas Coca Cola. En värdig premiär ändå får jag väl erkänna.

Något jag däremot uppskattar oerhört är hur aktivitetsvärdarna ändå försöker att väva in genus på ett lite härligt sätt i sina träffar. Som när alla prinsessor kom smygandes en regnig förmiddag och jag smygfotade. Jag har valt bilder till inlägget med omsorg, jag gillar nämligen inte att publicera bilder på barn vars föräldrar inte godkänt men några ryggar bjuder jag faktiskt på (tills dess att någon förälder trillar in här och ber mig ta bort deras barn).

One Comment Add yours

  1. Tack så mycket för din grattis hälsning 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.