Barnprylar: Emil & Ida i Lönneberga på bio

on

Jag har två ungar som är helt galna i Emil där hemma just nu, den ena inte bara ser ut som Emil (eller valfri galen vetenskapsman – öppet för tolkning) utan gör en himla massa hyss också. I jul så är det premiär för en ny film – Emil & Ida i Lönneberga. Filmen är tecknad och kommer visas på biograferna med premiär den 25 december,  bygger på historierna i böckerna “Emils hyss nr. 325”, “När lilla Ida skulle göra hyss” och “Emil med paltsmeten”.  Med Astrid Lindgren som berättarröst i filmen tänker i alla fall jag ta med mig båda mina barn till närmaste biosalong här i vinter och titta på det nya tillskottet.Filmen är bara 62 minuter lång och borde alltså passa även mindre barn.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=e0qwwRs309I’%5D

2 Comments Add yours

  1. Den har jag tänkt ta med mig Hugo på också, om inte hans pappa hinner före!

    Like

  2. idamaria82 says:

    Jag ska gå med Lykka under jullovet!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.