Barnprylar: LaQ – ny byggleksak

on

Överallt hyllas Lego och nu senast även PlusPlus (som ungarna har på förskolan och älskar) men det finns ju även andra alternativ, bland annat denna LaQ som är en byggsats (i vilken utformning man nu väljer att köpa den) som består av 7 olika bitar som kan fästas på olika sätt. Många av seten är kompletta byggsatser där du kan välja att bygga ihop djur, som på bilden där hajar i flera olika varianter demonstreras.

laq_abc laq_abc2Precis som med Lego kan du antingen välja att bygga enligt satsen eller göra din egen design med LaQ. Det ser ut som att svårighetsnivån är aningen högre och det kräver en viss koordination för att kunna följa instruktionerna men det ser ut som att det här kan vara en av de nya spännande leksakerna på marknaden under 2014 (även om den nu kom redan året innan).

LaQ finns att köpa hos ABCLeksaker och varierar i pris från de små seten (grymma småpresenter för resor exempelvis)!

One Comment Add yours

  1. Plusplus har Wilmer också på förskolan och han älskar dem med! 🙂 Dessa ser roliga ut men kanske lite för avancerad för min 3-åring just nu. Kul med nyheter!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.