Barnprylar – Eureka Kids

on

Jag tog en sväng i Kista Centrum häromdagen för att hitta något att köpa åt Lillasystern, ni vet ett sånt där extrapaket som egentligen inte behövde vara något speciellt men något att få i paket. Som vanligt tog jag en sväng inuti BR Leksaker (tror jag?!) men vände ut lika fort. Plast. Vart du än ser så är det plast. Antalet gånger jag handlar på den kedjan går att räkna på en liten hand.

EurekakidsIstället hade jag tur och fick syn på Eureka Kids som är en spansk kedja som nu även har butiker här i Sverige, både i Kista men även i Skärholmen. Här var det ett helt annat utbud och jag kommer definitivt att återvända, för här är de leksaker jag vill finna. Det blir snart ett återbesök, för jag har hittat ett hopprep som Lilla A ska få till sommaren. Jag gillar mer genomtänkta affärer och inte där det enda som hänger på väggarna är Disneys senaste karaktärer. dragonfly-skipping-rope

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.