Som ett vykort

2014-02-07 (5 av 18) 2014-02-07 (6 av 18) 2014-02-07 (7 av 18)

Det må vara kargt och inte alltför grönt, men Lanzarote är ändå rätt fint. Club Playa Blanca är inte mer än trestjärnigt (och all inclusive) men utanför bungalowsen skulle jag påstå att det är högre standard. Inuti däremot krävs en del uppfräschning. Vi vaknade imorse med rejäl skällhosta både jag och Lilla A, anledningen är såklart acn som just nu kämpar med att försöka höja värmen här inomhus. “Brr, hace frio” får bli min dialog med receptionen senare. Ett extra täcke eller två får de nog skaka fram helt enkelt. Annars är det grym storlek på vår tvårumslägenhet, här hade utan problem fått plats både två och tre extrasängar om man så velat.

Vi har visserligen all inclusive eftersom det ingick i priset, men vi har inga planer på att äta alla måltider på hotellet. Däremot får jag väl ändå påstå att både den lunch och middag vi fick i oss igår höll ganska bra standard, bättre än jag hade trott. Stort minus är att man inte får ta ut vatten. Vänta nu? Det borde ju vara den billigaste komponenten i en all inclusive men nej, det hänvisas till läsk, öl och vin. Så vi får alltså köpa vattnet någon annanstans. Nackdelen är att det är en kilometer ungefär till stranden, men vad gör det? Lite motion har ju ingen dött av och så.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.