Uppladdning, nervarning och omladdning

on

Jag har spenderat eftermiddagen ute i Bromma, närmare bestämt i Åkeshovs idrottshall tillsammans med ett antal andra tjejer som tagit våra stapplande derbysteg. Min utrustning har ju kommit och jag behöver öva, så vad passade bättre än att det fanns en träning just idag som vi var välkomna till! 90 minuter senare var jag både uppvärmd, utmattad och nöjd. Helt klart finns det mycket att arbeta på, för när de riktiga Royals tog plats på “plan” så kände man sig genast omåkt. Direkt. Men kul var det!

2014-02-12 (29 av 47)Nu ska jag bara hinna andas och slänga mig in i duschen innan det är dags att åka till Söder för födelsedagsmiddag. Stackars J och C fick tyvärr dela på sig ikväll då lilltjejen fick feber – typiskt! Hoppas det blir en riktigt trevlig kväll. Barnfri är den också, för de där små är nämligen hemma hos Idas familj – så himla grymt med bra grannar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.