Om att rulla – pass nummer 7, 8 och 9

on

Det är ju faktiskt så att jag legat lite lågt med träningen ett tag, dels på grund av en hemsk förkylning men också för att semestern mer bjöd på lugna, underbara promenader. Men däremellan har jag ju missat att logga pass nummer sju som var en riktigt tung try on för Royals, i lördags körde jag ju min allra första fresh meat träning (pass nummer åtta) och ikväll är jag iväg och kör pass nummer nio.

2014-02-15 13.08.36Ni är redan trötta på RollerDerby va? Det är inte jag. Inte på långa vägar. 

4 Comments Add yours

 1. Petra says:

  i helgen var det prova på i grannstaden Luleå, men med magen i vädret så känndes det inte riktigt läge men nästa gång då jäklar!

  Like

  1. alfva says:

   Nehejdu, du får allt ta och lugna ner dig lite. RD är tungt för kroppen, jag skulle aldrig ställa mig på ett par skates gravid (om jag inte vore sjukt säker och inte gruffades). Vänta du tills bebis är ute och hunnit bli något halvår minst.. 🙂

   Like

 2. Jag tror minsann du hittat en motionsform som verkligen passar dig?! Tjoho!
  Det är ju så himla bäst, för den bästa träningen är den som blir av.
  Kan vi inte få en instagramfilm nästa gång?!
  Kram och heja dig!

  Like

  1. alfva says:

   Ja, jag tror faktiskt det passar mig ganska bra. Det är kul, det är “snabbt” och det är styrka på en och samma gång. Man får ju bara hoppas framöver att en får det att funka tidsmässigt med träning, liv och barn!

   Såklart, instagramfilm coming up (typ på söndag då?)

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.