Tiden bara springer fram

on

Det kanske känns som att sommaren är långt borta i och med all snö som föll imorse, men sanningen är den att det inte är mer än tre och en halv månad kvar tills vi sitter på ett flygplan för årets långa sommarsemester. Vänta nu – tre månader? Bara? Jag som älskar att planera i all evighet, spana på alla hotell och resmål till absurdum. Nu har jag faktiskt knappt hunnit börja. Bra grej att ha att se fram emot dock.

2013-06-12 (1 av 15)

Bästa grejen än så länge är helt klart att slippa Air China. Inte igen så att säga.

Än så länge är ju resan ganska öppen, vi har flygresorna med KLM bokade till och från Bangkok (tur det, för när jag kollar nu är priserna 5-8000:- dyrare våra datum med likvärdiga alternativ) och en enkelbiljett till Koh Samui. Efter det är fältet öppet, men siktet är väl någonstans inställt på att röra sig kring ön, ta sig över till Koh Phangan och även till Koh Tao som vi missade sist.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.