Tips mot illaluktande skydd!

on

Alla som spelat någon typ av sport som kräver skydd vet att dessa efter ett litet tag slutar lukta nytt och börjar lukta… svett? För jag är nog inte ensam om att vara usel på det där med att vädra mina skydd efter träning och därmed få bort doften. För det finns de som är så himla grymma att de vädrar skydden efter varje träning.

sweat_suckers

En annan får helt enkelt luta sig mot fiffiga uppfinningar istället och jag tänkte lägga en beställning på den här typen av sweat suckers från Etsy. Det är helt enkelt små påsar i specialdesignat tyg med egenskaper som drar ut dåliga dofter i stängda utrymmen. Det vill säga, de fungerar som allra bäst när de läggs ner med skydden i träningsväskan. Revolution för en sån som mig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.