Barnprylar: Buggybar för resevagn/sulky

on

Jag vet att många inklusive jag själv blir ganska irriterad på resevagnar/sulkys när man är ute och går eftersom de sällan har ett helt handtag (de som har det blir inte lika smidiga ihopfällda). Det innebär att handlederna ofta får ett ganska onormalt beteende, går man långa sträckor, det kanske är ojämn mark och man är ovan så känns det i handlederna. För att inte tala om att det är nästintill omöjligt att styra en liten sulky med enbart en hand, så att gå och prata i telefon utan headset kan man ju glömma.

Nu har Dooky tagit fram vad de kallar för en buggybar, den ska gå att fästas på alla paraplysulkys snabbt och smidigt. Det ska alltså inte vara något stort projekt att ta loss den för att fälla ihop vagnen. Priset ligger på ca 199:– och Dookys produkter finns oftast att hitta i de flesta välsorterade barnaffärerna (annars kan man fråga distributören Teddykompaniet efter närmaste återförsäljare). 

buggybarVi är ju på väg att införskaffa en mindre vagn och den kommer troligt att ha delat handtag, så mest troligt kommer vi nog att se till att fixa en buggybar till den. Återkommer med recension i så fall! 

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.