Bokmalen: Innan du dog – Camilla Grebe, Åsa Träff

on

2014-02-20 (10 av 22)Lekplatshäng i Playa Blanca

Ytterligare en i raden av lästa böcker är Innan du dog av Camilla Grebe och Åsa Träff, vilket ska vara den tredje i serien om Siri Bergman men den första jag läst. Troligen så även den sista om jag ska vara helt ärlig, för jag saknar lite den där spänningen. Kanske är det för att jag inte läst någon av de första två böckerna, kanske är det för att jag inte kan relatera till att ha förlorat sin man. Jag vet inte, men jag får ingen känsla för karaktären Siri (eller så mycket någon av de andra heller). Det är lite för hattigt för mig, utan att det egentligen händer något.

Nej, den här får inte någon plats i vår bokhylla i väntan på omläsning. Däremot får den bära med sig soliga minnen en masse. 

One Comment Add yours

  1. Guuud vad mysigt att kunna sitta UTE och läsa 😀

    Kraam
    Dessie – Mamma till ett hjärtebarn & en femkilosbebis
    http://blogg.alltforforaldrar.se/dessie

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.