Dags för vårskor!

on

Det är verkligen svårt det här med vad man ska sätta på fötterna på barnen nu, det är ganska kallt på morgnarna men på dagen blir det ju jätteskönt ute. Overallerna är undanhängda ( i alla fall tillfälligt) och skalkläderna är framplockade, men på fötterna har vi liten svacka. Lillasystern har förmodligen mängder av skor som står i källaren och kan vara redo att återanvändas medan Lilla A inte har något att sätta på sig. Tunga stövlar eller varma vinterkängor känns inte helt rätt något av det.

Självklart räcker det inte med ett par skor, så jag har ju redan några på väg hem i den där beställningen från HM men hur billigt och bra det än är så lämpar sig de skorna sällan för användning på förskolan. Alltså har jag spanat in lite av dessa budgetalternativ. Eller så går vi på Nike eller Puma i år igen, för de brukar också kunna vara rätt läckra.

dinsko

 

Jag tror det lutar åt de simpla vita, även om jag gillar de neonrosa rejält också! 

5 Comments Add yours

 1. Oh det har jag missat! Ska kika, tack för tipset 😀

  Like

 2. Ja det är nog första året jag behövt köpa nya allväderstövlar och skalkläder i februari iallafall…
  Våra barn bor i allvädersstövlarna från Vincent nu, håller värmen bra men är inte för varma innan det blir mot 12-13 grader (och det dröjer väl, eller?) och så är det ju rätt kladdigt ändå. Tycker de är så himla smidiga ändå. Någon form av varmare sneakers knackar på dörren och ja vi lär nog närma oss vanliga sneakers med stormsteg!

  Like

  1. alfva says:

   Jag tycker stövlarna är aningen klumpiga (eller ser iaf ut att vara det på A) och vill ha något lättare. Men ja, det är skitsvårt just nu…

   Like

 3. michan says:

  Tror vita blir nötta väldigt fort eller ?

  Like

  1. alfva says:

   A hade ett par vita Nike förra säsongen som fortfarande är i riktigt bra skick, så det är nog lite olika det där. Men visst, de är ju inte optimala.. 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.