Barnprylar: Danonino Dricka Jordgubb & Banan

on

När jag och Lilla A var på Lanzarote fick mina grannar ett litet bud från Danonino, deras nya drickyoghurt med Dino på förpackningen i olika yrken (som senare lämnades hos oss). Flaskorna går alltså alldeles utmärkt att använda efteråt som leksak om man känner för det. Trevligt! Just nu finns de i smakerna jordgubb och banan, båda är utan tillsatt socker.

2014-02-20 (18 av 22)Mina barn hade nog aldrig druckit drickyoghurt tidigare, jag brukar tycka att det är lite onödigt eftersom de ofta är rätt höga i sockerinnehåll. Det här är inget jag skulle ge till frukost, men däremot inser jag att det är ju ett väldigt praktiskt mellanmål om man någon gång är på språng exempelvis. Lilla A som är lite skeptisk till söta saker (hejdå Risifrutti exempelvis) tyckte att dessa var helt okej medan Lillasystern fullkomligt slukade. Jordgubb var mer poppis än banan, flaskorna fick sen huvudskynke på och ris i innan de flyttade ner i lekrummet. Kul grej!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.